0537 787 12 22    
admin@tekniksorun.com     Talep Formu
Next Nextstar uydu fabrika ayarları şifre master kodları
20 Nisan 2022
Next Nextstar uydu fabrika ayarları şifre master kodları
Next & Nextstar uydu alıcısı şifresini unuttum diye internetten arama yapıyorsanız tam yerine geldiniz. Next uydu alıcısı fabrika ayarları şifresi için ilk önce kullandığınız next nexstar uydu cihazın modelini bilmelisiniz. Burada yazılan master kodları model, model olarak verişmiştir. Modeli bilmedikten sonra burada girdiğiniz şifrelerin bir anlamı kalmayacaktır. Uydu c..
56376 kez okundu
Devam
Arçelik tv kurulum ve kanal ayarlama
27 Mart 2021
Arçelik tv kurulum ve kanal ayarlama
Arçelik tv kanal kurulum için bu zengin içeriğe sahip olan makalemizden destek alabilirsiniz. Arçelik kanal ayarlama işlemleri çok basit bir şekilde ayarlanabiliyor aslında. Yalnız ilk defa içinde uydu alıcısı olan bir televizyonun kanal kurulumunu yapmayı deniyorsanız o zaman da yüklemek biraz zahmetli olabilir. Arçelik ve beko televizyonların menüleri genel de aynıdır...
48444 kez okundu
Devam
Tv Sinyal Yok Diyor Ne Yapmalıyım
20 Aralık 2022
Tv Sinyal Yok Diyor Ne Yapmalıyım
Televizyon kullanıcısı olarak televizyon da defalarca sinyal yok sorunu ile karşılaşmanız an meselesi. Tv sinyal yok yazdığı zaman yapmanız gereken birkaç şey var aslında. Bunları yaptığınız takdirde televizyonun tekrardan çalıştığına tanıklık edeceksiniz. Yalnız şunu ifade edelim. tv sinyal yok diyor ne yapmalıyım diyorsanız o zaman yaklaşık olarak abartmadan söylüyoru..
472795 kez okundu
Devam
Uydu alıcısı fabrika ayarları master kod şifre kırma kodları
20 Nisan 2022
Uydu alıcısı fabrika ayarları master kod şifre kırma kodları
Uydu alıcıların da yaşanan en büyük sıkıntılardan biri de uydu cihazının şifresini unutmaktır. Eğer bir uydu cihazın şifresini bilmiyorsanız master şifresini girmeniz gerekir. bu master şifreler olmadan uydu cihazın şifresini açmak veya şifresiz kullanmak imkansızdır.  Bazı zamanlar şifresini bildiğiniz bir cihazın şifresini doğru girmenize rağmen uydu alıcısı şifreyi k..
63681 kez okundu
Devam
Digitürk anteni türksata çevirme
24 Mart 2018
Digitürk anteni türksata çevirme
Antenlerin ayarlanması yapı itibariyle genel olarak aynıdır. Sadece yönleri değişik olan antenler Digitürk anteni türksata çevirme ve hatta Türksat antenini farklı bir uyduya çevirebilme şansınız elbette vardır. Sözleşmesi bitirilen cihazlarınızı Digitürk firmasına verdikten sonra kendinden uydulu olan televizyonlarınızın ayarlanması için anteninize bir ay..
3802 kez okundu
Devam

 

ETİKET BULUTU